Particulier

Onze nieuwe telg bij NDV Ultrasonic is de Ultrasoon installatie voor bij u thuis.

Deze kan gebruikt worden op uw verwarmingsketel, warm en koudwater buizen.

Dit voorkomt kalk en bacterievorming aan de wanden van uw waterinstallatie, zo blijft uw ketel en buizen veel langer leven, spaar je geld uit omdat de brander minder moet werken, en het is nog goed voor uw gezondheid en het milieu.

Deze installatie kan in verschillende vormen aangepast worden volgens uw installatie thuis.

De transducers kunnen gemonteerd worden op de buis, met buisklem, of op het ketelhuis zelf, deze wordt dan gelijmd op het ketelhuis zelf ( dus niet op de buitenkant van de ketel, omdat daar natuurlijk de isolatie zit ) .

Doordat de biofilm door onze NDV Ultrasonic installatie wordt afgebroken, blijft er ook geen kalk meer op de binnenkanten van de buizen plakken, en kunnen de bacteriën niet meer koloniseren in uw installatie.

Dus : - Uw installatie blijft proper binnenin, en gaat veel langer mee !

- Omdat er geen bacteriën kunnen ontwikkelen is het ook gezonder voor mens en dier.

- Als er geen kalk meer in uw ketel blijft plakken zal uw brander minder aanslaan, dus u spaart gas, elektriciteit of

mazout uit.

- Als uw brander minder aanslaat, is er ook minder uitstoot, dus u spaart ook het milieu !

Uw installatie betaalt zichzelf op termijn terug, dus geen redenen meer om geen NDV Ultrasonic meer aan te schaffen .

Bel ons op voor een offerte, wij komen graag langs bij u.

Bel op 0475 299 288, nick@ndvultrasonic.com tot in het kort !  

Als u een zwembad, jacuzzi, of vijver heeft, dan moet ik u niet vertellen dat u aangroei van algen, glibberige groene wanden en vloer kan krijgen.

Dit gebeurt door water in combinatie met licht en warmte......een perfecte cocktail en recept voor algenvorming.

En naar alle waarschijnlijkheid kan u die algen best missen.... u kan dit doen met chemicaliën, maar dan is het even weg, en ja hoor, daar is het weer !

NDV kan zorgen dat het niet meer terug komt, en zonder chemicaliën......Hoe...

Wij pakken de oorzaak aan en niet het gevolg, maar wat is de oorzaak ?

De Biofilm, dat is wat water aanmaakt in uw waterpartij, zeg maar het slijmlaagje wat water achterlaat op uw wanden, en laat het nu juist de Biofilm zijn dat de hechtingslaag vormt voor algen en bacteriën.

Wij gaan de biofilm te lijf met onze Hoogfrequent Ultrasoon toestellen.

Bv. bij een bestaand zwembad voorzien wij in de hoek een drijvende Transducer die de Ultrasoon frequentie in het water verspreid.

Deze frequentie is totaal ongevaarlijk voor mens en dier, maar het breekt wel de Biofilm af die verantwoordelijk is voor de aangroei.

In zwem/vijvers kunnen we volgens de vorm van de vijver meerdere Transducers nodig hebben om ons doel te bereiken.

Als de algen weg zijn zal het water ook veel klaarder zijn, en uw planten en vissen, die geen last hebben van onze Ultrasoon, zullen er wel bij varen.

Zo kunnen wij ook uw warmwaterboiler , watercollector , buizen behandelen tegen Kalk, en corrosie. Uw stookkost kan dalen en uw installatie blijft ook binnenin helemaal proper, dus minder kans op leidingbreuken en bacteriën in uw waterkraan of douche.

Wij komen graag tot bij u thuis, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Mail ons gerust op nick@ndvultrasonic.com of bel ons op 0032 475 299 288, we zullen u met veel plezier te woord staan, en maken graag voor u een afspraak.

Voor pleziervaart hebben we aparte Hoogfrequent Ultrasoon Transducers ontwikkeld die binnenin de boot op de romp worden gelijmd.

We rekenen 11 meter onderwaterschip per Transducer, indien het onderwaterschip langer is dan 11 meter zal er een tweede Transducer bij worden geplaatst, en zo gaan we met de berekening door volgens de lengte van de boot.

De Transducers worden op een controlbox aangesloten die deze aanstuurt.

De Controlbox kan gelijk waar worden geplaatst, meestal zal worden bekeken hoe we lopen met de kabels en zo bepalen wij de plaats van de Box.

Deze controlbox heeft via een voeding 230V ( Walstroom ) nodig om te werken, maar geen nood, aangezien deze altijd moet aanstaan als u aan wal ligt, verbruikt de Transducer maar 6 Watt, wat heel weinig is.

Er is ook een mogelijkheid via een stroomverdeler te werken die zelf kan schakelen tussen 12V-24V en 230V, indien er niet altijd walstroom aanwezig is in de haven of aan de aanlegplaats.

Indien hij schakelt naar de batterij, zit daar ook nog een veiligheid in die het toestel uitschakelt wanneer de spanning daalt tot onder de 11,8V, dit om te voorkomen dat het toestel de batterij zou leegtrekken.

Wij leveren ook altijd de speciale lijm erbij die moet gebruikt worden om de transducers te lijmen, andere lijm is volledig uit ten boze, aangezien onze lijm de Hoogfrequent Ultrasoon doorlaat, en andere lijmen blokkeren deze zodat de installatie dan ook niet werkt.

De installatie is gemakkelijk zelf te plaatsten, wanneer dat gebeurt kunnen wij de keuring doen om zo uw garantie te kunnen toekennen.

Ook kunnen wij de schroefas met een sleepcontact uitrusten om zo uw schroef proper te houden.

Dit is een aparte installatie los van de Transducers die we gebruiken voor uw romp.

Vragen ? Geen probleem, mail nick@ndvultrasonic.com of bel mij                     0475 299 288